Haarstudio Monique volgt de aanbevelingen van het RIVM

Hygiënemaatregelen en een gezondheidscheck zijn de basis.

Volg de hygiënemaatregelen nauwkeurig op.

 

Was je handen regelmatig met water en zeep, zit met je handen niet aan je gezicht, schud geen handen en hoest of nies in je elleboog.
Het is vanaf nu nodig om een gezondheidscheck te doen bij je klanten.

Met een gezondheidscheck bedoelen we dat je voor het aangaan van de dienstverlening altijd checkt of de klant geen klachten heeft die passend zijn bij het nieuwe coronavirus.

Voordat een afspraak met een klant plaatsvindt, moet je aan diegene een aantal vragen stellen (zie hieronder de vragen). Als één van deze vragen met ja wordt beantwoord, maak dan geen afspraak of annuleer de afspraak.
Als je als klant gezondheidsklachten hebt zoals neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid, dan kan er geen afspraak plaatsvinden.

Vragen voor de gezondheidscheck: wanneer één van onderstaande vragen met JA wordt beantwoord, mag de klant niet naar de afspraak komen. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

1- Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
2- Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3- Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
4- Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
5- Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?