Een perfect kapsel begint bij gezond haar.

 

 

Voor adviezen over de beste verzorging van uw haar bent u bij ons aan het juiste adres. De producten van Kitoko, UNA & PARUCCI staan garant voor kwaliteit. Voor ieder type haar is er een perfecte shampoo, de beste conditioner en het mooiste stylingproduct. Ons team wordt regelmatig bijgeschoold om u optimaal te kunnen adviseren.

Kitoko

Een luxe range van zeer effectieve producten voor zowel salon- als thuisbehandelingen die garant staan voor de meest professionele behandeling van hoofdhuid en haar. Gïinspireerd op de rijke en natuurlijke bronnen van Afrika.

Kitoko Advanced Hair Therapy biedt een bijzonder zintuiglijke verwenbeurt en tegelijk een therapeutische benadering op het gebied van professionele haarverzorging. Vandaag, morgen, altijd! De natuurlijke plantenextracten in Kitoko zijn specifiek geselecteerd door het laboratorium vanwege hun verjongende en herstellende eigenschappen en staan garant voor geweldig, gezond en mooi haar.

Iedere lijn maakt gebruik van zijn unieke combinatie en zorgt zo voor een maximale effectiviteit op het gewenste specifieke niveau. Gecombineerd met onze Electron Acceptor Technologie en ultramilde formules, 100% vrij van sulfaten, parabenen, wax en minerale oliën. Kitoko Advanced Hair Therapy presenteert een natuurlijk uitgebalanceerde, kleur beschermende range van producten, die bijzonder geschikt zijn voor haar en huid. Kitoko biedt een luxe, zintuiglijke en stemming bevorderende ervaring.

Onze filosofie:

Kitoko betekent ‘mooi’ en is afkomstig uit het Lingala, een taal die wordt gesproken in Centraal West Afrika. Dit is de basis van onze filosofie voor de gehele Kitoko Advanced Hair Therapy lijn. Deskundige producten voor iedereen, die zorgen voor mooie, ongeëvenaarde resultaten die gezondheid en vitaliteit uitstralen en die garant staan voor het ultieme gevoel van well-being.

 

 

 

 

Kitoko Special Treatments
Beschermende behandeling voor uw haar.

Deze behandeling houdt uw haar in goede gezondheid, verkleind de kans op uitdrogen van het haar. Daarnaast egaliseert en herstelt het de porositeit en natuurlijke zuurgraad van het haar na de chemische behandelingen.

Herstellen en herstructureren van breekbaar en/of chemisch beschadigd haar, en helpt bij het voorkomen van gespleten haarpunten.

 

 

Kitoko Nutri-restore serie

Combineert specifieke natuurlijke Afrikaanse plant extracten met onze unieke Electron Acceptor Technology. Elk product is gemaakt om het haar te herstellen en breekbaar, beschadigd en chemisch behandeld haar te versterken, om het haar zo te beschermen tegen verdere beschadigingen.

 

 

 

 

Kitoko Hydro Revive
Deze cleaner, balm en masker maakt het haar zacht, glanzend, gemakkelijk doorkambaar en soepel vallend.

De perfecte behandeling voor droog, dof en stug haar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEHANDELINGEN  
Knippen Heren € 24,95
Knippen Dames € 24,95
Wassen, knippen, model föhnen € 35,75
Knippen Studenten € 22,75
Knippen Kinderen € 18,50
   
STYLING  
Wassen & Föhnen € 26,00
Wassen & Watergolven € 26,00
Opsteken v.a. € 39,45
   
VERVEN  
Verven v.a. € 36,05
Verven Redglam of Contrastmood v.a. € 36,05
Kleurspoeling v.a. € 29,85
Highlights v.a. € 32,95
Highlights Redglam/Contrast v.a. € 32,95
Lowlights v.a. € 32,95
   
PERMANENT  
Kruiden permanent All-in € 78,00
Kruiden deel permanent All-in € 65,00
Neutrale permanent zonder ammonia All-in € 90,75
Neutrale deel permanent zonder ammonia All-in € 76,00
Volume permanent All-in v.a. € 67,25

 

 

 

 

In onze studio geven wij u graag een goed advies hoe u met onze producten kunt omgaan. Om u alvast op weg te helpen, hebben wij voor u een aantal tips.

Algemeen
Waar water zit kan geen stylingproduct zitten. Maak je haar daarom na het wassen ‘handdoek droog’. Dat doe je niet door het ruw droog te wrijven, want daar breekt het door en bovendien verliest het die mooie glans. Wikkel je natte haar liever in een (haar)handdoek en laat die 5-10 minuten zitten. Intussen kan je je gewoon aankleden, opmaken of je smeert een boterham. Tegen de tijd dat je klaar bent heeft de handdoek het meeste vocht uit je haar getrokken en is het ‘handdoek droog’.

Uw haar wassen
Mooie, gezonde haren vragen een goede verzorging. Wij kennen als geen ander uw haartype, hierdoor kunt u de geschikte shampoo kopen voor uw haar. Voeg daarbij onze tips en uw haar wordt uitstekend verzorgt en u kunt het zo vaak wassen als u wilt.

 

 

 

 

 

 

Onze tips…
1. Was uw haar niet met te heet water, daar droogt het haar, maar vooral de haarpunten, van uit.

2. Maak het haar eerst door en door nat voor u de shampoo erover verdeelt. De shampoos van Kitoko en UNA zijn heel geconcentreerd, dus zuinig in gebruik. Bovendien maakt teveel shampoo het haar niet schoner.

3. Wrijf de shampoo een beetje schuimend tussen uw handen, zodat deze makkelijker te verdelen is.

4. Breng de shampoo aan rondom uw hoofd en masseer de hoofdhuid zachtjes. Het haar rond uw gezicht en in uw nek is vaak het meest aan een wasbeurt toe, dus was deze plaatsen goed.

5. Hebt u lang haar? Vouw het dan niet dubbel tegen uw achterhoofd om ook eens stevig over de punten te wrijven! De haarpunten zijn vaak poreus en niet bestand tegen deze hardhandige aanpak.

6. Het uitspoelen duurt – als het goed is – langer dan het wassen zelf. Gebruik veel lauw water bij het spoelen. Als er shampooresten in het haar achterblijven, is het zwaarder en dus lastiger in model te brengen. Bovendien wordt het dan sneller vuil omdat stofdeeltjes makkelijker in het haar blijven kleven.

 

 

Algemene Föhn tip
Werken in spiegelbeeld is niet makkelijk. Raar maar waar: probeer het eens zonder in de spiegel te kijken. Buig je hoofd iets voorover zodat je zicht hebt op wat je aan het doen bent. Je zal zien dat het een stuk beter gaat.

Volume föhn tips
Wat voor haar je ook hebt. Föhn het altijd voorovergebogen als je meer volume wilt.
Gebruik je mousse om meer volume in je haar te krijgen. Breng deze dan altijd aan bij de haaraanzet en neem een kam om de mousse van boven tot aan de puntjes te verdelen. Spuit mousse nooit op het onderste deel van je haar. Daar wordt het alleen maar zwaar van en weg is je volume!
Zorg dat je bij het föhnen je haar pluk voor pluk vanaf de haaraanzet optilt en als het ware omhoog trekt. Door met je föhn direct boven de haaraanzet blazen ‘dwing’ je je haren als het ware omhoog. Blijf de föhn wel heen en weer bewegen om oververhitting te voorkomen. Het resultaat: een volume waar je het ’t beste effect heeft: bij de haaraanzet.

 

 

 

 

 

 

Langer in model tip
Je haar met water opnieuw in model brengen? Liever niet! Water en stylingproducten gaan namelijk niet samen. Je verdunt de stylingproducten als het ware, met als gevolg dat je met een ‘nog platter kapsel’ rondloopt. Zorg gewoon dat je altijd iets van een stylingproduct bij de hand hebt. Wat ook kan is jezelf een hoofdmassage geven! Dit werkt ontspannend en geeft direct volume-effect.
Op veel föhns zit een koude knop. Waarom? Eenvoudig: warme lucht modelleert en koude lucht fixeert. Begin altijd met de ‘gewone’ warme stand van je föhn om je haar in model te brengen. Gebruik je een ronde metalen borstel, dan is het slim om deze eerst even warm te blazen. Zo werkt de warmte zowel van binnenuit (door de borstel) als van buitenaf (door je föhn). Zet de föhn vervolgens in de koudestand om je haar en de borstel af te koelen. Zo fixeer je je style snel en blijvend.

Langduriger volume tips
Wil je volume krijgen en houden. Spray dan wat hairspray lok voor lok van onderaf op de haaraanzet. Lift-up! Spray is speciaal hiervoor ontwikkeld. Met de gerichte spraydop kom je namelijk gemakkelijk bij de haaraanzet. Niet te dichtbij, maar op ca. 20 cm. Tip: voor het optillen van lokken kun je uitstekend het uiteinde van een punt-kam gebruiken.

Wat ook goed werkt is Lift-Up! Spray aanbrengen wanneer je hoofd voorover buigt. Zo krijgt je haar een extra volume boost! Spray altijd met een gestrekte arm en blijf deze bewegen. Op deze manier zorg je voor een natuurlijke finishing Touch.

Antipluis/ springerige haartjes tip
Last van springerig of statisch haar dat niet onder controle te krijgen is? Spuit dan een beetje haarspray op je borstel en kam hiermee voorzichtig door je haar. Zo breng je een heel dun laagje aan dat je haar in toom houdt zonder dat het ‘vast’ of plakkerig aanvoelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Finishing Touch tips
Een warme föhn zorgt voor makkelijk te modelleren haar, maar het zorgt er helaas ook voor dat je haarschubben open gaan staan, waardoor het dof wordt. Niet getreurd! Verdeel een beetje wax, of een leave-in cream over je handen en ga met vlakke handpalmen over je haar om de schubben worden plat te strijken. Gebruik niet teveel product, want dan verdwijnt je volume-effect.

Heb je kort haar en wil je je puntjes licht accentueren zonder dat het er vettig uitziet. Wrijf dan een mespuntje wax warm tussen je handen. Buig voorover en schud de puntjes van je haar over de warme wax in je handen. Zorg wel dat alleen de punten van je haar je handen raken. Deze techniek is geschikt voor zowel kort als halflang haar (boven de schouder).

Wil je een nonchalant en warrig effect in je korte haar, zonder dat het er hard of vet uitziet. Probeer dan eens een zacht stylingproduct als Shaper. Met Shaper creëer je een speelse look die bovendien flexibel is. Vind je het leuk om een aantal plukjes wat meer te accentueren. Draai dan met duim en wijsvinger wat Shaper in je haar, van de haaraanzet tot de puntjes.

Snelle Styling tip
Geen tijd of zin om je hele haar te drogen en te stylen met föhn en borstel… Doe dan alleen de voorkant rond je gezicht dat scheelt al een heleboel en de rest droogt gewoon naturel op.

Opsteek tip 
Schuifspeldjes zijn ideaal, maar worden vaak niet goed gebruikt. Een speldje houdt pas echt je haar op zijn plaats als je hem insteekt met de gladde kant naar onder, een halve slag omdraait (naar voren, in de richting waarin je hem hebt ingestoken) en daarna pas in tegengestelde richting vastzet. Zo zit de geribbelde kant naar onder en heeft het speldje meer grip. Bovendien is ‘ie zo weggestoken en dus minder zichtbaar.
Halflang en lang haar kan je heerlijk opsteken. Vind je het leuk om die losse piekjes wat te fixeren en te accentueren. Spray dan wat lak op je vingers en fixeer ze met duim en wijsvinger.

 

 

 

 

 

 

Borstelen & kammen tip
Hoe zachter je je haar behandelt, hoe minder snel het beschadigt. Kam je haar daarom niet als het nat is, want dan breekt het snel. Het is beter om het voor het wassen even flink door te borstelen. Dat stimuleert de doorbloeding en ontspant je hoofdhuid. Gebruik liefst een echt haren borstel. Gebruik je een kam, kies dan een goed afgewerkte van hout of kunststof.

Gebruik van je borstel
Heb je een metalen rolborstel en een fohn dan kan modelleren nog makkelijker en sneller.
– Blaas met je fohn het aluminium gedeelte van de rolborstel warm.
– Draai vervolgens de borstel in een pluk (bijvoorbeeld op je kruin voor meer volume).
– Laat de borstel afkoelen in het haar (je kan het afkoelen eventueel een handje helpen door de koude stand van je fohn te gebruiken).
– Haal vervolgens de rolborstel eruit.
Resultaat: een mooi gevormde pluk haar en instant-volume.

Even masseren tip
Hoe beter de doorbloeding van je hoofdhuid is, hoe beter je haarwortels gevoed worden. En dat is gunstig voor de haargroei. Dat geldt in het bijzonder voor een heel vette en een heel droge hoofdhuid. Masseer daarom regelmatig je hoofdhuid met de toppen van je vingers. Je kunt er eventueel een stimulerende aromatische olie bij gebruiken, zoals jasmijn.